Witamy !

Poszukuje warsztatu Śląsk lub okolice

Warsztaty, sklepy, hurtownie polecane przez użytkowników

Poszukuje warsztatu Śląsk lub okolice

Postprzez Greg » 21 lut 2008 23:58:11

...jak w temacie!
Mojej Frotce potzreba wymienić głowice i pierscienie.
Od miesiaca szukam mechanika ktory podejmie sie tego i nic, nikt nie chce sie zabrac za moja Frotke. :(
Z gory dzieki za jakikolwiek namiar.

Pozdrawiam
Greg
Greg

Postprzez nightman » 22 lut 2008 10:41:40

Siemano Greg.
Looknij na gościa w Dankowicach ( obok Czechowic-Dz więc nie będziesz miał daleko ) powinien załatwić temat.

tu masz kontakt:
Marcin Płaszczyca 693 668-936

Czy jest odpowiednio dobry? Ano tego nie mnie oceniać ( w sumie szwagier swoje plaskacze serwisuje tam cały czas, koleś z mazdą też nie marudził jak ją po głowicy odbierał - ja nara odpukać nie muszę mechanów szukać )Ile razy obok jego warsztatu jade to widze paskudną kolejkę z autami więc trzeba wcześniej się umawiać.
nightman

Postprzez bardzin » 22 lut 2008 11:42:22

Witam
odezwij się na PRV to ci podam numer warsztatu to se zadzwonisz i może coś poradzą, a tez byś miał niedaleko bo to za Ikeą w Katowicach jest, warsztat co robi tylko 4x4.
pozdr.
bardzin

Postprzez nightman » 22 lut 2008 16:41:56

bardzin napisał(a):...odezwij się na PRV to ci podam numer warsztatu to se zadzwonisz

a może podasz te dane na forum, może i innym forumowiczom się przyda?
W sumie warsztat udostępnia swoje dane w książkach telefonicznych więc chyba żadnej ustawy nie naruszasz.
nightman

Re: Poszukuje warsztatu Śląsk lub okolice

Postprzez marcin » 22 lut 2008 21:25:00

Greg napisał(a):...jak w temacie!
Mojej Frotce potzreba wymienić głowice i pierscienie.
Od miesiaca szukam mechanika ktory podejmie sie tego i nic, nikt nie chce sie zabrac za moja Frotke. :(
Z gory dzieki za jakikolwiek namiar.

Pozdrawiam
Greg

Ja swoją naprawiam w firmie Wamer w Jaworznie ( http://www.wamer.pl ). Wykonali dla mnie udany przeszczep :D silnika.

Pzdr,
<M
Była Legalna Front(i)era ;)
Jest Long 2.2 benzyna + LPG
Piszę poprawnie
marcin
Fanatyk Ekstremalny
Fanatyk Ekstremalny

Obrazki: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera B 2.2i Long 1998-2004

Postprzez Greg » 26 lut 2008 21:56:30

Serdeczne dzieki za pomoc
ostatnio znajomy dal mi kontakt do goscia w okolicach Tychow i zawiozlem tam swoja Frotke (przynajmniej nie daleko) jak zrobi to zdam relacje czy warto bylo :)
Greg

Powrót do Auto warsztaty, sklepy, hurtownie..