Prosze o informacje gdzie w Polsce znajde hurtownie,sklep ktory specjalizuje sie w sprzedazy czesci do frotki,duzo jest ogloszen od prywatnych osob,ale mnie interesuja czesci nowe.
Co do nowych części do frotek mogę się zadeklarować dla użytkowników na forum. Oczywiście postaram się aby ceny były przystępne. Rozumie że nie tylko frotki posiadamy, więc jak by ktoś potrzebował do innych marek pojazdów, też można u mnie dostać. O motocyklowych częściach już nie wspomnę bo głównie tym się zajmuje
ja oferuje uzywane,ale mam tez troche nowych lekko uzywanych do froty b ,poprostu niektore byly swiezo zalozone przed przyjazdem na rozbiorke do polski
AUTO SERVICE 4X4 specjalizacja opel frontera OPEL FRONTERA (Isuzu Amigo) 4,6V8 4x4 SPORT 2002 300KM BUS T6 2016 150KM LAWETY PRZYCZEPKI POMOC DROGOWA
NA WARSZTACIE RZECZY NIEMOŻLIWE ROBIMY OD RĘKI ,CUDA ZAJMUJĄ NAM TROCHĘ WIĘCEJ CZASU TEL 507 112 685 email: sebol.dlugi@wp.pl GG 13967843
sebol długi... ale zrobiłeś to z premydytacją? Ja moją "B" jak boleuvar nabyłem. Rozumiem, że miało być więcej niż fajnie i "drapieżnie' ale przesadziełś trochę... Wszystko nawet się podoba oprócz przodu, zniekształciłeś ideał... (prawie jak w mojej nabytej). Ale widząc dwie Froty i tak gratuluję zacięcia!
PS. mimo wszystko czytając kilaka dziesiąt razy opis i patrząc na fotę... TO SPIERDO***EŚ IDEAŁ. I TE LANSERSKIE NAZWY TYCH DODATKÓW, CHYBA JEST MI NIEDOBRZE...