Witamy !

witam

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

witam

Postprzez Kriss » 19 lip 2007 14:52:13

Witam wszystkich i bardzo sie ciesze ze udalo mi sie znalesc Wasz klub. Na dzen dzisiejszy nie jestem JESZCZE posiadaczem Frontery ale mam nadzieje ze niebawem sie kto zmieni :D , pracuje nad tym.
Pozdrawiam i do uslyszenia.
Kriss

ojciec założyciel

Postprzez Artur » 19 lip 2007 15:28:51

Witam na stronie fan klubu. Jaką Frotkę chcesz kupić? Szukasz czegoś w teren czy raczej tylko do przemieszczania się? Ja używam mojej Frotki w geodezji i już kilka razy bardzo mi się przydał jej terenowy charakter. Pozdrawiam i czekam na informację o zakupie
Artur

Postprzez KOBZI » 19 lip 2007 15:39:18

witam
i czekam na Twoją frocię
Obrazek
KOBZI
Szyszkownik
Szyszkownik

Pochwały: 1
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera A 2.2i Long 1995-1998

Postprzez Kriss » 20 lip 2007 15:32:39

Na poczatku myslalam o wersji ekonomicznej w sesie samochod na gaz, ale z biegiem czasu koledzy z firmy i klienci ktorzy kupuja u Nas czesci, wytlumaczyli mi ze disel w takim samochodzie sprawdza sie lepiej. Po za tym mam dwa psy i jak do Fronterki zapakuje gaz to gdzie ja je pomieszcze hmmm.... Zasadzam sie na longa po lifcie i raczej do przemieszczania sie chciaz mam nadzieje ze czasem uda mi sie sprawdzic mozliwosci tego samochodu w terenie :D.
Kriss

Powrót do Start