Tu jest trochę:
viewtopic.php?f=74&t=8868
Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Buhaj napisał(a):Skryta romantyczka
Buhaj napisał(a):@Japa-74 Dlaczego Buhaj? Heh, wzięło się to z zamiłowania do kobiet i przelotnych znajomości z nimi... Poza tym jestem facetem większych gabarytów i tak już mi zostało... W roli ścisłości - buhaj to byk rozpłodowy
Buhaj napisał(a):Heh, korepetycje... Niby się śmiejemy ale z tego jest kasai to duża kasa. Coaching relacji to coś o czym myślę coraz poważniej ale kierunek studiów pomieszał mi trochę plany. Na dobrą sprawę bycie trenerem uwodzenia nie wymaga zaraz magistra psychologii ale wiedzy, więc może to być niezłe hobby przynoszące dodatkowe zyski
Buhaj napisał(a):w dobrym stanie
Buhaj napisał(a):Frotka zakupiona! Długa, ciemnozielona 2.2 DTI z 99r w dobrym stanie
Musze w niej zrobić tuleje na wahaczach i licznik, który raz chodzi a raz nie... Gość od którego brałem samochód twierdził że próbował zrobić licznik ale bez skutku. Mechanik ponoć zdiagnozował wadliwy czujnik, choć kiedy został wymieniony, problem pozostał. Ponoć chodzi o jakieś ścieżki na liczniku dlatego chciałem was zapytać, jak można to ogarnąć i czy jest to jakaś częsta wada, czy po prostu mam wadliwy licznik?
Buhaj napisał(a):Frotka zakupiona! Długa, ciemnozielona 2.2 DTI z 99r w dobrym stanie
Musze w niej zrobić tuleje na wahaczach i licznik, który raz chodzi a raz nie... Gość od którego brałem samochód twierdził że próbował zrobić licznik ale bez skutku. Mechanik ponoć zdiagnozował wadliwy czujnik, choć kiedy został wymieniony, problem pozostał. Ponoć chodzi o jakieś ścieżki na liczniku dlatego chciałem was zapytać, jak można to ogarnąć i czy jest to jakaś częsta wada, czy po prostu mam wadliwy licznik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość