Nazywam się Sebastian, mam 34 lata, mieszkam w Tychach.
Od ostatniej soboty jestem właścicielem Frontery Sport 2.2 DTI z 2003r w wersji Olympus.
Kilka lat temu mój teść miał przez jakiś czas Fronterę 5-drzwiową z 1997 r (obecnie od około 4 lat posiada krótkiego Opla Monterey).
Prawo jazdy posiadam od 1995 r i od tamtego czasu jeździłem samochodami osobowymi (Frontera to trochę przymus ze względu na położenie działki letniskowej), miałem Fiata 126p, Renault Clio 94', Fiat Bravo 97', Renault Laguna Grandtour 2004' i Renault Laguna Hatchback 2004 (ta obecnie jest na sprzedaż).
Kończyłem w zamierzchłych czasach technikum samochodowe (była szkoła Fiata w Tychach), ale mechanik ze mnie przeciętny (żeby nie powiedzieć mizerny).
Pracowałem przez ostatnie 13 lat w kilku branżach, m.in. w komputerowej, motoryzacyjnej (jako sprzedawca samochodów w salonie Renault), nieruchomości, a od początku września b.r. wróciłem do korzeni, czyli do branży komputerowej.
Od 7-ego roku życia moim hobby jest motoryzacja (wiem, trudne do uwierzenia), od kilkunastu lat - internet, a od 4 lat dodatkowo tematyka związana z rynkiem domen internetowych.
Mam wiele pytań odnośnie Frontery, mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi na te pytania, a jak nie to, że pomożecie, gdy będę je zadawał

Tyle o mnie. Pozdrowienia dla wszystkich !