adam-wwy napisał(a):To ładnie driftowałeś Ile %ma ta szpera we Fronterach?? 60%??
40%
Witamy ! |
---|
|
adam-wwy napisał(a):To ładnie driftowałeś Ile %ma ta szpera we Fronterach?? 60%??
adam-wwy napisał(a):To ładnie driftowałeś (...)
adam-wwy napisał(a):Czy w jeździe po śniegu/lodzie auto bardziej zarzuca tyłem, czy jest to niewyczuwalne?? Dziś widziałem moją Fronterę holującą inną terenówkę po śliskiej błotnistej drodze i na napędzie tylko na tył praktycznie cały czas nią zarzucało i tak na oko to koła się kręciły z tą samą prędkością, ale to akurat moje subiektywne odczucie.
Pawel napisał(a):Może, ale nie musi, może również "pchać" do przodu... Za dużo mocy na jedną oś, za słaba przyczepność...
. . .
vix napisał(a): ciekaw jestem jak long z lsd sie zachowuje ;D musze sie z kims przejechać
To zasługa braku centralnego dyfra. Żeby ostro skręcić na śliskim trzeba wyłączyć przód i nadrzucić pedałem gazu (bez LSD to dużo trudniejsze).vix napisał(a):nie wiem czemu ale na zalaczonym napedzie 4x4 ciezej mi wyjsc z poslizgu niz przy samym tyle.
jrzeuski napisał(a):To zasługa braku centralnego dyfra. Żeby ostro skręcić na śliskim trzeba wyłączyć przód i nadrzucić pedałem gazu (bez LSD to dużo trudniejsze).vix napisał(a):nie wiem czemu ale na zalaczonym napedzie 4x4 ciezej mi wyjsc z poslizgu niz przy samym tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości