Witamy ! |
---|
|
Ta sama?Łukaszwawa napisał(a):mam aktualnie tego 2.5 tds , chciałbym sie go pozbyć bo już drugi raz w ciągu 6 miechów padła głowica i
Łukaszwawa napisał(a):Witam , mam pytanko co do przekładki silnika mam aktualnie tego 2.5 tds , chciałbym sie go pozbyć bo już drugi raz w ciągu 6 miechów padła głowica , jaki silnik podejdzie pod tą skrzynie biegów z minimalnymi przeróbkami ?? benzyna albo diesel obojętne , dzieki
brum napisał(a):Dużo kombinacji z kablami przy 3.0? Jak możesz to opisz trochę.
jrzeuski napisał(a):Ta sama?Łukaszwawa napisał(a):mam aktualnie tego 2.5 tds , chciałbym sie go pozbyć bo już drugi raz w ciągu 6 miechów padła głowica i
Arni napisał(a):Jak zmotałes tarczę ? Środek z wieloklinem został od Frontery i wstawiłes go w tarczę od transita ? A jak z dociskiem ? ten z Omegi wytrzymuje ?
brum napisał(a):A ile elektryk za to chciał? i jakie koszty dodatkowe(oprócz silnika)? oczywiście jeśli można wiedzieć
RudeBoy napisał(a):Z której omegi to cyzero zapodałeś?
brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):Z której omegi to cyzero zapodałeś?
X30XE
brum napisał(a):Też bym to włożył, bo ome kupić z tym silnikiem to ok 2.5. resztę sprzedać i wychodzi na zero. Ale ta elektryka....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości