| Witamy ! |
|---|
|
|

argail75 napisał(a):Mimo że to nie ich wina tylko alkoholu

FROTERKA napisał(a):argail75 napisał(a):Najlepsze jest to że mam ochote to zrobić tyle że jestem z tym Sam.
Dopiero po czterech sekundach zajarzyłam, że to o zlocie.

argail75 napisał(a):Kurcze ... podszedłem do tematu w miare poważnie ..... podcieli mi skrzydełka , uśmiech zanikł
Najlepsze jest to że mam ochote to zrobić tyle że jestem z tym Sam.

lysy
Mega Troll
Pochwały: 4
Województwo: Śląskie
Samochód: zbłądziłem - mam inny pojazd
przemia napisał(a):...Zabawa dla małych i dużych...

Tia... a sama łyknęła piwa z prądem by LysyZula napisał(a):argail75 napisał(a):Mimo że to nie ich wina tylko alkoholu
To akurat nieprawda, alkohol nigdy nikogo nie usprawiedliwia, bo sam się do gardła nie wlał.

jrzeuski napisał(a):Tia... a sama łyknęła piwa z prądem by LysyZula napisał(a):argail75 napisał(a):Mimo że to nie ich wina tylko alkoholu
To akurat nieprawda, alkohol nigdy nikogo nie usprawiedliwia, bo sam się do gardła nie wlał.

A to nie wy czasem mieliście pokój nad nami? Bo wciąż nie wiem czemu te halogeny nad ranem wypadły z sufituZula napisał(a):nie pamiętam, żebym się na kogoś rzucała, czy cośznam swoje możliwości ^^

Spałam

argail75 napisał(a):Najmocniejsz przepraszam za kasztany ( jeśli takowe wstawiłem). Od dziś gadam jak coś mam konkrtenego do zakumunikowania. W tym temacie odzwe sie w krótce

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości