| Witamy ! |
|---|
|
|

RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):Panie i Panowie . Dziś zrobiłem sobie rekonesansik mały w okolicy mojej hacjendy (mieszkam koło olkusza) i jedno powiem - błoooooota nie brakuje . Na polnej drodze można się utopić po osie. Jutro będzie jeszcze fajniej, bo opady zapowiadają przez całą noc![]()
![]()
no zgadza się... pojechałem na "skróty" do sklepu i warunki są super

ijido napisał(a):Czyli ten wjazd na pustynie widzę z pętlą

.Z tego wnioskuje, że na dziurach jakiś kabel iskry nie dawał i bum.

lysy napisał(a):Wieczorna integracja dala mozliwosc poznania ulubionego utworu RudeBoy tutaj link...

RudeBoy napisał(a):tak.. zacnie było...![]()
Cieszę się bardzo, że się trasa podobała i nie zawiodła Waszych oczekiwań. Dzięki idealnie off-roadowej pogodzie błotka nie zabrakłoFajnie było powalczyć z Wami.
Pułapka na frote ekstraI bardzo się ciesze, że nie zechciałem parę dni wcześniej objeżdżać tego odcinka samemu bo licho by było się z tej pułapki wydostać bez pomocy
Szkoda że Brumu, Zula i Pawlik opuścili nas w połowie trasy bo potem było jeszcze ciekawiej... był "jakiś teren" Brum
Fotek jak zwykle dużo nie mam w sumie to mam tylko 4lysy napisał(a):Wieczorna integracja dala mozliwosc poznania ulubionego utworu RudeBoy tutaj link...
Idź... trolu nawet linku do YT nie potrafisz porządnie wkleić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości