[quote="RudeBoy]
Masz absolutną rację. Każdy rozpieprza swoją kasę na co chce.
Widziałem już tyle rozpoczętych swapów które skończyły się pomnikami gnijącymi pod płotem, że nic mnie nie zdziwi.
Ale dziwi mnie, że chcesz zmieniać silnik dti który jest taki se na 3.2V6 który tez jest taki se. Przy wiemianie każdej pierdoły będziesz się doktoryzował z katalogów części... Pomijam fakt, że kupisz to 3.2V6 w stanie "do wymiany pierścieni" bo tak zapewne będzie

Może masz po prostu popsute auto. Bo jadąc w trasę z prędkością 110km/h to największy hałas to generują opony a nie ten diesel.
Chcesz wydać kasę, masz ochotę na SWAP na mocny silnik. Załóż LSa z corvetty. Do skrzyni pasuje.[/quote]
no i widzisz konkretna odpowiedz na zadane pytanie
nie potrzebnie chłopaki się ekscytujecie pewnymi sprawami sam tytuł tematu jest o swapie z dopiskiem rozmowy !!! a ja również jak zapewne zauważyliście też zacząłem od 2,7 cdi aż do 3,5 z montka a nawet teraz przejdziemy na corvette ale to nadal są luźne rozmowy

nie no bez obrazy dajmy temu spokój
wada w silniku nom może, zwłaszcza że w drodze powrotnej pod góre wybił mi błąd a zaraz później znikną a dziś na odczytywaniu brak błędów
wiem że to jest silnik rodem z ciężarówki i może po prostu przewrażliwienie daje siwe znaki zwłaszcza że próbuje porównywać go do 2,7 cdi który ma inną kulturę pracy a co do mocy 2,2 dti wystarcza nie jest źle