http://roadtripbus.pl/ceny-na-ukrainie/
-- Dodano 15 kwi 2016 21:28:33 --
Dodam jeszcze że litr ON ok 2,6zł

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):Tam gdzie jedziemy była Polska, była Rosja, jest Ukraina a może będzie Rosja...
także, ruskie bity mogą być
https://www.youtube.com/watch?v=0JQ0xnJyb0A
RudeBoy napisał(a):Na pocieszenie przeczytajcie![]()
http://roadtripbus.pl/ceny-na-ukrainie/
-- Dodano 15 kwi 2016 21:28:33 --
Dodam jeszcze że litr ON ok 2,6zł
adrianee36 napisał(a):Bylem zapytac o ubezpieczenie wakacyjne na 10 dni ... 917zl
M&J napisał(a):Paweł jak masz te trasy to prześlij.
Będe zamawiał jakieś jedzenie: francuskie wojskowe racje albo inny produkt jak ktoś zainteresowany to dajcie znać bo taniej wyjdzie.
Co ze spalinówką (piłą) bo jak by trzeba było to mogę załatwić ale musze wiedzieć wcześniej.
Pytanie od Justyny: czy jadą jeszcze jakieś kobiety?
adrianee36 napisał(a):Bylem zapytac o ubezpieczenie wakacyjne na 10 dni ... 917zl
adrianee36 napisał(a):Czyli jednak pisarczyki jada rodzinnie. . ubezpieczenie nie na krolewski woz tylko na zycie.
blublu1 napisał(a):Trasy przesle ci dzis wieczorem. Jesli chodzi o piłe to ja biore, ale co dwie to nie jedna - jesli mozesz to weź. Jesli chodzi o kobiety, to oprocz Justyny jadą jeszcze Marta mniej wiecej w moim wieku , Agnieszka żona Pisa, Alina córka Marty albo Krzyska z pajero ( nie wiem
) i Zuzanna ( chyba nie pokrecilem imienia
) corka Agnieszki i Pisa ( to chyba pewne
).
blublu1 napisał(a):
A to jezdząc Dysko trzeba sie ubezpieczac na zycie ?
blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):Czyli jednak pisarczyki jada rodzinnie. . ubezpieczenie nie na krolewski woz tylko na zycie.
pisu22 napisał(a):Agnieszka jedzie bo sie boi zebym nie wrocil do polszy z jakas nataszaa poza tym przyda sie towarzystwo justynie jak nie bedzie juz z kim gadac gdy sie wszystkim chlopom jezyki zawiesza po nadmiarze ukrainskiej goscinnosci...
a przy okazji spytam czy ktos ma kompresor samochodowy bo moze byc potrzebny
M&J napisał(a):blublu1 napisał(a):Trasy przesle ci dzis wieczorem. Jesli chodzi o piłe to ja biore, ale co dwie to nie jedna - jesli mozesz to weź. Jesli chodzi o kobiety, to oprocz Justyny jadą jeszcze Marta mniej wiecej w moim wieku , Agnieszka żona Pisa, Alina córka Marty albo Krzyska z pajero ( nie wiem
) i Zuzanna ( chyba nie pokrecilem imienia
) corka Agnieszki i Pisa ( to chyba pewne
).
Myślisz że jest sens brać dwie piły? Mogę przywieźć do Krakowa a zdecyduje przed wyjazdem ale nie wiem czy będe miał miejsce chyba że ktoś ma nadmiar to mogę piłę załątwić ale ktoś ją musi wziąć
Myślałęm że Tomek jedzie sam. To mnie zaskoczyłeś terazNo i nie podałeś najważniejszego czyli wieku Aliny i Marty
blublu1 napisał(a):
![]()
Będę zamawiał jakieś jedzenie: francuskie wojskowe racje albo inny produkt jak ktoś zainteresowany to dajcie znać bo taniej wyjdzie. Ktoś zainteresowany bo jutro pewnie będę zamawiał?
A jak zacznie nimi żonglować?blublu1 napisał(a):Jesli chodzi o piłe to jak Ci sie zmiesci to wez, jesli nie to nie ma cisnienia - w sumie Adrian nie ogarnie dwóch na raz
blublu1 napisał(a): w naszym
adrianee36 napisał(a):blublu1 napisał(a): w naszym
? moim czy twoim ?
blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):blublu1 napisał(a): w naszym
? moim czy twoim ?
Oczywiście w moim, poważnym wieku
RudeBoy napisał(a):pisu22 napisał(a):Agnieszka jedzie bo sie boi zebym nie wrocil do polszy z jakas nataszaa poza tym przyda sie towarzystwo justynie jak nie bedzie juz z kim gadac gdy sie wszystkim chlopom jezyki zawiesza po nadmiarze ukrainskiej goscinnosci...
a przy okazji spytam czy ktos ma kompresor samochodowy bo moze byc potrzebny
Łopatę niech ktoś weźmie.
Nie mam bagażnika, więc nie wezmę. Będę miał tylko klasyczną dyżurną WC-saperkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości