| Witamy ! |
|---|
|
|

a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
ktos mi doradzi jakies rozwiazanie co powinienem zrobic? tylko kupno innych amorow nie wchodzi w gre.

kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
ktos mi doradzi jakies rozwiazanie co powinienem zrobic? tylko kupno innych amorow nie wchodzi w gre.

kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza

riko napisał(a):kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
kucman i dopasowałeś jakieś amorki do autka??
orientuje się ktoś jakie są średnice wew tulejek w amorkach tylnych góra/dół?? zawias na resorku

D1_PITER napisał(a):A SPORT
Czy tylne amortyzatory pasują z lublina 3 bez przeróbek czy trzeba coś zrobić?
Tyle już się naczytałem, że aż zgłupiałem.

Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości