Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
bart322 napisał(a):Mozesz zrobic
RudeBoy napisał(a):Pytaj noweg-starego prezesa klubu - przemia.
Choć on tu wpada tylko, żeby odświeżyć swoje ogłoszenia o sprzedaży części
cinek1983059 napisał(a):chyba chęci i czasu
mody1 napisał(a):Jeśli ktoś ma ochotę zrobić to zapraszam do działania.
To naprawdę nie jest trudne.
Zebrać kilka fotek na każdy miesiąc - trzeba założyć 12-13 wątków, szybkie głosowanie, druk w dowolnej firmie - koszt nie powinien przekroczyć 50 zł za 12-13 stron. https://www.google.pl/search?client=tab ... NblIOJONuA
Jednak posegregowanie zdjęć, zebranie ich w rozsądnej rozdzielczości, przesłanie do druku, dystrybucja zajmuje trochę czas.
slawek50 napisał(a):Powiem tak jak chcecie wysyłać do mnie foty tylko raz dwa można na FB wybiorę foty wg. mego uznania a jestem obiektywny. Dam firmie do opracowania wraz z drukiem w nakładzie ok. 50-szt.Bo z tego co wiem to w ub. roku zostało z nakładu ok.100- -kilkanaście kalendarzy.Firma w mojej okolicy zupełnie nie droga i w formie plakatowej jak w ub. roku bez problemu i będzie bez marudzenia i narzekań . Nie mam żadnych faworytów po prostu wybiorę zlecę wydruk i zapłacę za swoje a kto będzie chciał to u mnie zamówi.Mam dużżżżżżo czasu do dyspozycji.
cinek1983059 napisał(a):A od sprzedaż trochę czasu
mody1 napisał(a):slawek50 napisał(a):Powiem tak jak chcecie wysyłać do mnie foty tylko raz dwa można na FB wybiorę foty wg. mego uznania a jestem obiektywny. Dam firmie do opracowania wraz z drukiem w nakładzie ok. 50-szt.Bo z tego co wiem to w ub. roku zostało z nakładu ok.100- -kilkanaście kalendarzy.Firma w mojej okolicy zupełnie nie droga i w formie plakatowej jak w ub. roku bez problemu i będzie bez marudzenia i narzekań . Nie mam żadnych faworytów po prostu wybiorę zlecę wydruk i zapłacę za swoje a kto będzie chciał to u mnie zamówi.Mam dużżżżżżo czasu do dyspozycji.
Super, podaj e-mail do wysyłki zdjęć.
Rozumiem, że zajmujesz się tematem od a do z.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości