co takie zdziwo?s4e napisał(a):We frotce?

Witamy ! |
---|
|
co takie zdziwo?s4e napisał(a):We frotce?
s4e napisał(a):brum napisał(a): co takie zdziwo?
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić
makar napisał(a):gdzieś w necie widziałem programik że samemu można było sobie zmotać nowe podświetlenie zegarów bawiłem się kiedyś tak w astrze potem drukowanie na folii na laserówce docinanie itp ale jak ktoś sie lubi bawić to naprawde fajne rzeczy można pomotać np poziom płynu spryskiwacza, płynu chłodzącego, oleju, kontrolki świateł postojowych, zamkniecia drzwi itp mnie zostały tylko ikonki także samemu nie trzeba by rysować ale zostaje dorobienie tarcz
wikked napisał(a):A powiedzcie mi czy jest w jakiejkolwiek frotce kontrolka poziomu płynu chłodniczego zbiorniczka??
wikked napisał(a):A powiedzcie mi czy jest w jakiejkolwiek frotce kontrolka poziomu płynu chłodniczego zbiorniczka??
Przykro mi ale nie orientuję się. Mogę tylko podejrzewać , że jeżeli moja B ma to i inne B mają.wikked napisał(a): A orientujesz się czy we wszystkich modelach czy tylko dieselkach.
Sport RS , i gdyby nie komunikat komputera pewnie też bym nie załapał.mizsio napisał(a):moja nie ma (2.2 DTI) takie cuda to chyba w wersji limited
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość