Kogut napisał(a):Proponowałbym jeszcze zaznaczyć np. czerwonym przewidywane miejsce noclegu.
Tą funkcję wstępnie spełniają punkty fioletowe - będziemy je przestawiać w miejsce planowanych obozowisk w miarę ustalania ich miejsc.
Kogut napisał(a):Miejsca (kropki) ponumeruj i zrób legendę co tam jest ewentualnie koszt wejścia, posiłku itp. wszystko co może być nam potrzebne.
O tym myślałem przy propozycji dodawania dat.
Kogut napisał(a):Prośba do Wszystkich chętnych, aby dawali szczegółowe wiadomości.
przemia edytuj swój pierwszy post i zamieść tam mapkę a na nią nanoś nowe dane, wtedy będzie wszystko klarowne.

Kogut napisał(a):przewidujemy tylko turystykę czy też off-road ??? namioty czy hotele ???
Być może umknęło Ci w trakcie czytania: przewidujemy turystykę obozową, lub agroturystyczną w razie złych warunków. Oczywiście trzeba też uwzględnić takie noclegi choćby po to żeby wziąć prysznic.
Kogut napisał(a):ewentualnie możemy zamieścić kropki z uczestnikami gdzie dołączają i dokąd będą z grupa jechać.
Uwierzcie mi, że nikt dotąd poza postami na forum nic nie deklarował.
Kogut napisał(a):Na taką okoliczność można wyprodukować nalepy okolicznościowe
Myślałem nawet o fladze - może klubowej... może jakiś patronat klubu panie Prezesie?
[/quote]maciar napisał(a):Wlodawa blisko bp jak coś pomoge
Włodawa to przykład... nocujemy u Ciebie!

Tak mi jeszcze przyszło do głowy że może to być istotna sprawa. W przypadku oferowania możliwości obozowania uprzejmie proszę idąc za sugestią Kogut'a określić czy poza kawałkiem trawnika byłaby możliwość skorzystania z sanitariatów(miska z wodą do mycia, woda pitna do baniaka, wc...), oczywiście wg zasady: nic na siłę, przyjmiemy ile dajecie

edit; Może ma ktoś dokładniejszy obraz mapy polski? Ciężko lokalizować konkretne miejsca na mapie bez wypisanych mniejszych miejscowości.
edit; najnowsze ustalenia geograficzne w pierwszym poście