Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):absurdalne....
Chyba bym nie przyjął mandatu... fot narobił i targał się w sądzie...
Auto bardzo ucierpiało?
Ty... ale lewej pozycji to na pewno nie masz sprawnej... bo nie wierze, że naprawiłeś
RudeBoy napisał(a):Tylko jak udowodnić kto pierwszy rozpoczął manewr...
przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):Tylko jak udowodnić kto pierwszy rozpoczął manewr...
No właśnie. Ja do gliniarza mówię że to było wręcz jednocześnie a ten że to fizycznie nie możliwe... i kłuć se tu z głupim.
RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):Tylko jak udowodnić kto pierwszy rozpoczął manewr...
No właśnie. Ja do gliniarza mówię że to było wręcz jednocześnie a ten że to fizycznie nie możliwe... i kłuć se tu z głupim.
No nie ma siły...
Dlatego trza się w rejestrator video wyposażyć.
przemia napisał(a):W chwili gdy już praktycznie zjeżdżałem z drogi do frotki spróbował mi się wpakować właściciel plaszczaka
RudeBoy napisał(a):zdaje się nasze PoRD reguluję tą kwestie zajebiście precyzyjnie: "pierszeństwo ma ten kto pierwszy sygnalizował zamiar wykonania manewru"
a tak a propos tego twojego dzowna...
Pamiętasz jak objeżdżaliśmy trase na mikołajki. Ty skręciłeś w lewo a w nas wbił by się gość
Dokładnie. Sąd zapewne orzekłby obopólną winę i obaj byście zapłacili.przemia napisał(a):A odnośnie ja twierdzę że zasygnalizowałem pierwszy, on że nie ja... i pat?
Powrót do Opłaty, ubezpieczenia, kolizje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość