Witamy ! |
---|
|
Balkandriver napisał(a):Powiem tylko tyle - od TV żadnej nagrody nikt nigdy nie zobaczy, jest to sponsor medialny, nie będę wyjaśniał znaczenia tego sponsorstwa i czym się różni od sponsora fundującego namacalną np. nagrodę.
Balkandriver napisał(a):i samochód służbowy, nie mówię już , wóz transmisyjny, bo bez przesady, jak psu buda, się należy
Balkandriver napisał(a):Co do wożenia , bez personalizacji, rzecz jasna, wożę różnych ludzi, m.
in. powołanego Albina, ale to są tacy, jak ja, zapaleńcy pewnych idei i nie porównuj tych ludzi z instytucją o kapitale i możliwościach, jakie Ci i tym ludziom się nie śnią do zrealizowania swych celów
Balkandriver napisał(a):A w d.u.p.i.e to się mediom przewraca!
marcin napisał(a):Wikked wrzuć na luz
wikked napisał(a):1200 zalogowanych z których 1/3 to "duchy"
wikked napisał(a): ps. ale nagrody od sponsora to się fajnie odbiera, co?!
Balkandriver napisał(a):Sorry, wikked, ale ja mam na co dzień niemal do czynienia z mediami i należy rozgraniczyć kilka rzeczy.
Nie będę wdawał się w wykłady, bo to ani miejsce, ani nikt nie będzie chciał tego czytać, ani ... itd.
Powiem tylko tyle - od TV żadnej nagrody nikt nigdy nie zobaczy, jest to sponsor medialny, nie będę wyjaśniał znaczenia tego sponsorstwa i czym się różni od sponsora fundującego namacalną np. nagrodę.
Owszem , czas antenowy, ale reporterzy mają płacone za swą pracę i takie wydarzenie, to też oglądalność dla TV (i niech już oni sobie z tego faktu zrobią halo) i samochód służbowy, nie mówię już , wóz transmisyjny, bo bez przesady, jak psu buda, się należy.
Co do wożenia , bez personalizacji, rzecz jasna, wożę różnych ludzi, m. in. powołanego Albina, ale to są tacy, jak ja, zapaleńcy pewnych idei i nie porównuj tych ludzi z instytucją o kapitale i możliwościach, jakie Ci i tym ludziom się nie śnią do zrealizowania swych celów.
A w d.u.p.i.e to się mediom przewraca!
Poza tym wyraziłem tylko swoje zdanie i nikomu nie zabraniam wozić kogokolwiek, wskazuję na ogólną tendencję mającą za cel osiągnięcie za bezcen, tego za co powinno się ( i na co są pieniądze!) zapłacić.
Tyle!
BALKANDRIVER
dljm napisał(a):następne posty na ten temat będą wycinane, a "filozof" dostanie naganę
Anguss napisał(a):Witam
Teraz to ja chce coś sprostować
Miejsca w aucie załatwiam ja a nie TV ostatnio jechałem na rajdzie z Wiktorem wiem że z tylnego siedzenia też można świetny materiał zrobić. Nie wyobrażam sobie by lokalna TV miała swoje terenowe samochody a wozem transmisyjnym to raczej daleko nie zajadą. Wole prosić kogoś o miejsce i mieć materiał z trasy w jakimś serwisie informacyjnym niż nakręcony wyjazd z parkingu. Jeśli będę miał sprawny samochód to bardzo chętnie ich dowiozę w każde miejsce jeśli oni pomogą mnie to ja również postaram się pomóc. Gdybym był na miejscu sponsora i dotarłbym tu to chyba mocno bym się zastanowił czy jest sens współpracować z tymi ludźmi. Na koniec tematu powiem tylko tyle
Bardzo łatwo jest siedzieć przed komputerem i narzekać ale znaczeni trudniej coś zrobić jak trzeba współpracować z ludźmi co ciągle narzekają
Dziękuje bardzo osobą które dały mi informację co do wieczornej kolacyjki i za pomoc w kontaktach z TV i Prasą
mazurkas007 napisał(a):A jeśli ja nie chcę startować a tylko przyjechać, pokibicować, posiedzieć przy ognisku.
To jak, gdzie, ile i komu płacić.
Ja + żonka + córka ( dwa i pół roku )
wikked napisał(a):Darek dopiszcie konkretną lokalizację bazy rajdu bo ja kurde nie mogę się doczytać.
Powrót do 2 Rajd OFF, 2009, jesień, Cedzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość