Witamy ! |
---|
|
Arni napisał(a):Cokolwiek zbędnego bede odcinał od auta dopiero jak wszystko bedzie złożone i działało. Póki co nie przeszkadzają, służą jako zapięcie masy do spawarki
Resory są od jakiegoś busa....od jakiego to pojecia nie mam. 120 zł za sztuke dałem + 100 za tuleje gumowe na jeden resor (!) Mogę Ci je pomierzyć , może po wymiarach dojdziesz z czego są. Jedna rada - jak nie chcesz mieć auta extremalnie wysokiego przodem to szukaj w miare płaskich resorów i krótkich. Frontera ma taka a nie inna rame, że nawet srednio wygiety resor bardzo dzwiga do góry przód (choc lepiej pracuje na wykrzyzach). To co widac na zdjęciu to najniższe z mozliwych ustawień wysokości przodu. Dalej można juz tylko iść w góre a i tak resor siedzi juz pod mostem, a most jest na kopytach odstawiony od resoru o pare cm w góre żeby drążki mogły swobodnie chodzic.
PS. resory kupiłem od gościa z Miechowa. Ma na placu całą kupe przeróżnych resorów można przebierać jakie sie chce. Kontakt do niego na PW jak co.
Arni napisał(a):...i coś z wałem wymyślić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość