oposs napisał(a)::roll: To dlatego kolega Pavlo nie pojawia sie ostatnio na forum?

| Witamy ! | 
|---|
|  | 
oposs napisał(a)::roll: To dlatego kolega Pavlo nie pojawia sie ostatnio na forum?

jak By kto chciał obadać mi dyfer to zapraszam
 jak By kto chciał obadać mi dyfer to zapraszam   

Pavlo napisał(a):A Ty Ktosiu nie nabijaj postów

ktoś napisał(a):...zbadaj lepiej tych co tylko czekają, aż się jakaś nowa postać na forum pojawia i tam to dopiero z postami mozna polecieć

wejsc moze i wcisniesz ale napewno cos ukrecisz z tym bieznikiem za agresywny opona ciezka i trudna do wywazenia.
 wejsc moze i wcisniesz ale napewno cos ukrecisz z tym bieznikiem za agresywny opona ciezka i trudna do wywazenia.

, ale na czarnym, z bezpieczną prędkością żeby się nie zabić przy wchodzeniu w zakręt lub ostrzejszym hamowaniu, oraz żeby od nadmiernych drgań i oporów toczenia nie roz... sobie mostów, polecisz max 40\h.
 , ale na czarnym, z bezpieczną prędkością żeby się nie zabić przy wchodzeniu w zakręt lub ostrzejszym hamowaniu, oraz żeby od nadmiernych drgań i oporów toczenia nie roz... sobie mostów, polecisz max 40\h. 

lanbo napisał(a):Łukasz ile razy wyrwałeś wahacz albo ukręciłeś jakąś półoś a może wał ukręciłeś masz większą pojemność niż ja więcej mocy to że będę miał te opony to nie znaczy że muszę je wykorzystywać na maksa ty masz silniczek 3,2 V6 to nie znaczy że zasuwasz cały czas ponad 200 km /h tylko że w niektórych sytuacjach jest ci łatwiej
JJKILLER napisał(a):Jeśli założysz takie kapcie, na błoto i cięższy teren będzie ,
JJKILLER napisał(a):ale na czarnym, z bezpieczną prędkością żeby się nie zabić przy wchodzeniu w zakręt lub ostrzejszym hamowaniu, oraz żeby od nadmiernych drgań i oporów toczenia nie roz... sobie mostów, polecisz max 40\h

Pierwsze co padnie to przegub ale to w terenie a nie na łące z trawą. W luźnym piachu dalej zajedziesz na AT niż na tych w tak ciężkim aucie. Na pustyni gdzie Patrol zmota na Simexach nie mógł wyjechać ja tam na dawnych AT-ekach wyjeżdżałem bez problemu.
  Pierwsze co padnie to przegub ale to w terenie a nie na łące z trawą. W luźnym piachu dalej zajedziesz na AT niż na tych w tak ciężkim aucie. Na pustyni gdzie Patrol zmota na Simexach nie mógł wyjechać ja tam na dawnych AT-ekach wyjeżdżałem bez problemu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość