[A Sport]
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem fronty A 2.0 sport 115km i mam nastepujacy problem.
Podczas skrecania w lewo gdy auto dostaje przeciazenia na prawa strone, najczesciej jest to 2 bieg kiedy z marszu pokonuje skrzyzowanie lub 1 podczas ruszania w lewo ze skrzyzowania (wydaje mi sie ze to z lewego tylu) rozchodzą sie drgania na cala karoserie. Czesto zdarza sie tez tak ze w samym zakrecie jest ok ale podczas wychodzenia z zakretu i prostowania kół potrafi potelepać. Zauwazylem tez ze zaraz po odpaleniu auta problemu praktycznie nie ma a jak sie zagrzeje po 10-15 km to narasta. Dodatkowo zauwazylem ze czestotliwosc drgań nie zalezy od predkosci poruszania sie tylko od obrotow silnika, zalozmy pokonuje rondo 20km/h 1-ką to bicia sa czestsze niz 10km/h na spokojnie 3-ką. Wykluczylem juz rzeczy typu wywazanie kół, likwidowanie luzow, cale zawieszenie jest nowe wiec jest prawie na stówe pewien ze to cos w ukladzie przeniesienia napedu. Jesli ktos spotkal sie z czyms podobnym bede wdzieczny za podzielenie sie informacjami.
Chcialbym uniknac wymieniania wszystkiego po kolei jak to lubia robic nasi mechanicy.
Z gory dziekuje i pozdrawiam