Witamy ! |
---|
|
STRUNA napisał(a):Jak się jeździ po Częstochowie? Zdradź sekret takiego spalania. Długie przeloty? Start raczej dynamiczny czy mułowaty? Ile po mieście zasuwasz? Jakich obrotów używasz? Hamujesz silnikiem?
STRUNA napisał(a):Doprawdy, niesamowite masz to spalanie w takim trybie. A jak z tym rozmiarem opon?
STRUNA napisał(a):w trasie przy 90-100 km/h to około 10-11 litrów gazu, zatem ok ale miasto to wir w baku! lubię oszczędna auta, i oszczędnie jeździć .czasem....
ale Frotą??? eee tam! kto by się tym pprzejmował, czujnika szukał
szymon.ha napisał(a):Ja jak ostatnio wspominałem to nalałem 28l i przejechał trochę ponad 150km, więc spalanie kolo 18 mi wyszło, też tylko po mieście. Teraz już więcej wole nie sprawdzać ile pali.
sep900 napisał(a):Przełączam na gaz dopiero po przejechaniu ok... 30-40 km i wtedy oszczędność
janusz64 napisał(a):szymon.ha napisał(a):Ja jak ostatnio wspominałem to nalałem 28l i przejechał trochę ponad 150km, więc spalanie kolo 18 mi wyszło, też tylko po mieście. Teraz już więcej wole nie sprawdzać ile pali.
Koledzy szokujecie mnie z tym spalaniem.18lna 100km
Teraz jest zimno,zobaczę jak wyjdzie spalanie i dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość