Witamy ! |
---|
|
Janek 44 napisał(a):Na innym forum też o to samo pytałeś. Dostałeś odpowiedz. Naprawdę Ci to przeszkadza? Jeżeli tak , to zaprowadź autko do autoryzowanego dylleraa, i tam naprawią go. Bo jest to bardzo , ale to bardzo upierdliwa wada silnika.
wikked napisał(a):z Twojego opisu wynika że masz 16V. Jeśli masz go na wierzchu to (jeśli umiesz) zdejmij pasek popuść mocowanie wałków i sprawdź luzy osiowe. Jak nie ma to ja bym to olał (zakładając że pasek jest na całej powierzchni trzymany przez wałek!!!!!!!).
ps. jeśli pieprzę głupoty to pewnie ktoś tu zaraz zareaguje
Wredny człowieczek odpowiada. (nie musisz tego czytać) Każdy kto z Ciebie zrobił jaja na tamtym forum dał Ci konkretną odpowiedz, tylko trza umieć czytać ze zrozumieniem. A i wiem po co są fora, każdy nowy mnie w tym utwierdza. To jest pierdoła, obraziłeś się, Twoje forumowe prawo, tylko nie zapomnij się odobrazić jak zapytasz o poważną usterkę.Artus napisał(a):Otóż nikt tam nie udzielił odpowiedzi, każdy jaja sobie robił. Też jesteś bardzo pomocnyNie wiesz chyba po co są fora wredny człowieczku. Nie pisz więcej nie na temat a najlepiej nigdy nie odpisuj na moje posty
Janek 44 napisał(a):Wredny człowieczek odpowiada. (nie musisz tego czytać) Każdy kto z Ciebie zrobił jaja na tamtym forum dał Ci konkretną odpowiedz, tylko trza umieć czytać ze zrozumieniem. A i wiem po co są fora, każdy nowy mnie w tym utwierdza. To jest pierdoła, obraziłeś się, Twoje forumowe prawo, tylko nie zapomnij się odobrazić jak zapytasz o poważną usterkę.Artus napisał(a):Otóż nikt tam nie udzielił odpowiedzi, każdy jaja sobie robił. Też jesteś bardzo pomocnyNie wiesz chyba po co są fora wredny człowieczku. Nie pisz więcej nie na temat a najlepiej nigdy nie odpisuj na moje posty
Ja bym przyjebał porządnie młotem
Janek 44 napisał(a):Ja bym przyjebał porządnie młotem
Czytaj
Nie jest to żadna usterka.![]()
Artus napisał(a):
A niepokoi mnie to, bo na jednej zębatce pasek leży idealnie, a z tej cofniętej wystaje o 1 mm
Janek 44 napisał(a):@wikked
A jest? Zdefiniuj pojęcie około 1mm.!!!!!!!!!!! Jestem bardzo dokładny i oto zapytałem na tamtym forum.10mm też jest około. Nie ja kazałem przypierniczyć młotkiem, więc się na TRZY bosaki...... . Czepiasz się jakbyś wieszaka w domu nie miał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość