JJKILLER napisał(a):Trzeci napisał(a):Chlapacze a komu chlapacze potrzebne ?![]()
![]()
Ja mam
No właśnie ...

Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Trzeci napisał(a):Chlapacze a komu chlapacze potrzebne ?![]()
![]()
Ja mam
danielos86 napisał(a):Goodyery zamówione. Prawie 1600zł wkrótce utopię w błocie (bo trzeba będzie je przetestować;) i myślę, że będę szczęśliwy
Galus napisał(a):... to wzór BFG ale chyba już nie produkowanej.
Pozdrowionka
jrzeuski napisał(a):... Z nalewkami nie jest problem odklejania się bieżnika (komuś to się zdarzyło?)...
No, ale w którym wieku to było?JJKILLER napisał(a):jrzeuski napisał(a):... Z nalewkami nie jest problem odklejania się bieżnika (komuś to się zdarzyło?)...
Tak, mi w Poldku![]()
Z dwóch naraz.
jrzeuski napisał(a):To nie jest bieżnik BFG, nawet trochę nie podobny. Tym niemniej ciekawe, ale tych nacięć na kostkach są nie rozumiem. Może to ma pomagać zimą?Z nalewkami nie jest problem odklejania się bieżnika (komuś to się zdarzyło?) tylko twardości gumy, która po prostu szybko znika.
Raczej zbity i śliski, więc opony się w niego nie mogą wgryźć. A z rozpędu wjeżdża się na niego po czym zapada pod ciężarem auta ibrum napisał(a):Problem z mokrym śniegiem jest taki że jest ciężki.
Laprathus napisał(a):.Tak się zastanawiałem czy może właśnie lepsze opony by mi pomogły na zasadzie, że nawet jakbym zaczynał wisieć na osłonie to jeszcze frota dała by rade rozpędem się ślizgać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość