| Witamy ! |
|---|
|
|

POPO napisał(a):chodzi własnie o to ze mam marną kase który ledwo co ztarczy na 1 kpl który ma mi uniwewrsalnie słuzyc minimum na rok/dwa wiec musze jakis kompromis znaleść bo strikte zimówek nie kupie bo nimi nie wjade w teren chociaz lekki

JJKILLER napisał(a):Ta zakup sobie BFG AT, lepiej w zimie robią niż MT (a te FEDIMY to MT)

POPO napisał(a):JJKILLER napisał(a):Ta zakup sobie BFG AT, lepiej w zimie robią niż MT (a te FEDIMY to MT)
z miłą chęcią jak ktos mi sprzeda za 1500 kpl BFG AT to kupie

JJKILLER napisał(a):POPO napisał(a):JJKILLER napisał(a):Ta zakup sobie BFG AT, lepiej w zimie robią niż MT (a te FEDIMY to MT)
z miłą chęcią jak ktos mi sprzeda za 1500 kpl BFG AT to kupie
Trochę późno się obudziłeś, Ja w lato zanabyłem na http://www.oponymax.pl 4szt. za 1580zł tylko że na R15 ale na R16 były z tego co pamiętam 60zł więcej za sztukę.
Teraz w sezonie będą dużo droższe, ale możesz popatrzeć na allegro czy ktoś kpl nie sprzedaje.

jarek1984r napisał(a): śnieg był głęboki na 35 cm

FROTERKA napisał(a):Nie śmiej się, bo u mnie pod górkę tak.

takie jak na zdjeciu w rozmiarze 31/10.5/15 nie che wiele bo 500zl za komplet (bieznik po 9mm) i tu nasuwa sie pytanie: jak to sie sprawdzi w zimie a pozniej w lecie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość