Witamy ! |
---|
|
xsagan1 napisał(a):jezeli zdejme glowice i odkrece miske olejowa bede wstanie wyjac i wsadzic tloki od gory bez wyciagania silnika???
xsagan1 napisał(a):witam. dostalem w spadku frotke 2.3td. problem jest nastepujacy: samochod ciezko palil .jak juz zapalil to nie mial mocy tzn bylo slychac jak sie turbina zalacza, gaz w podlodze a predkosc max 60-70km/h. zmierzylem isnienie i na kazdym cylindze jest okolo 25 . brak kompresji -tak wywnioskowalem. co ciekawe w bagazniku znalazlem komplet pirscieni tlokowych...
i teraz pytanie :
jezeli zdejme glowice i odkrece miske olejowa bede wstanie wyjac i wsadzic tloki od gory bez wyciagania silnika???
ew jakies inne sugestie???
ger napisał(a):Ciężko mi ocenić stam mojej padlinki ale napewno pierścienie padły sprawdzałem ciśnienia i na pierwszym było od 9 barów do 14 max, turbinka wiem że pompuje, pozatym po odpale idzie kopeć na niebiesko ale to taki że na odległość 100 metrów za mną nic nie widać.
Koleś od którego kupiłem frotę zalał ja tylko i wyłącznie motodoktorkami (je....y oszust) po zmianie oleju zaczeły się szopki, a na 2-gi silnik zabardzo nie mam kasy, pozatym w dobrym stanie 2,3TD ciężko znaleść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości