Witamy ! |
---|
|
Zeppelin napisał(a):witam koledzy dzisiaj troceh grzebałem przy desce i jak wkłądałem wyświetlacz od kompa to leeko za mocno wcisnałem i powstało coś takiegohttp://img262.imageshack.us/i/20110114295.jpg/ wie ktoś czy da sie to jakoś naprawić mozę wystarczy tylko przeczyścic ? albo kto takie cos robi ?
Witam ja znam w Poznaniu kolesia Kube nr GG 3025005 na wysylke tez chyba robi naprawia od opli bo kiedys bylem u niego z wyswietlaczem od omegi B mam go do dzis ale nie dziala bo juz bylo grzebane a on mowi ze aby orginalne ktore nie byly ruszane da sie zrobic tak ze to juz trzeba sie z nim skontaktowac czy da rade zrobic i za ile ja teraz mam Frocie A wiec tam nie mam takiego wyswietlacza aby w Vectrze C posiadam cos takiego hehe. Pozdrawiam
Kostek napisał(a):scorpion napisał(a):Witam ja znam w Poznaniu kolesia Kube nr GG 3025005 na wysylke tez chyba robi naprawia od opli bo kiedys bylem u niego z wyswietlaczem od omegi B mam go do dzis ale nie dziala bo juz bylo grzebane a on mowi ze aby orginalne ktore nie byly ruszane da sie zrobic tak ze to juz trzeba sie z nim skontaktowac czy da rade zrobic i za ile ja teraz mam Frocie A wiec tam nie mam takiego wyswietlacza aby w Vectrze C posiadam cos takiego hehe. Pozdrawiam
![]()
Jeden znak iterpunkcyjny, człowiekusię chce , jak się to czyta.
Nie wspomnę o składaniu zdań, lub raczej w twoim przypadku zdania.
Przepraszam, ale musiałem to napisać.(nie na temat)
Jarek sp3swj napisał(a):...fajniezepizesznatenataleciezkosieczytatakiepostypisaneciurkiem![]()
marcinn46 napisał(a):Jarek sp3swj napisał(a):...fajniezepizesznatenataleciezkosieczytatakiepostypisaneciurkiem![]()
to nie jest takie trudne do przczytania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości