Witamy ! |
---|
|
olszak1000 napisał(a):A 31`to już mam tyle że jakieś szosowe opony ,jeśli chodzi o teren to wszystko poza typowymi skałkami.Najbardziej dostępne podmokłe lasy jakieś bagna drobne,wydmy przy morzu no kto co lubi.
U mnie też mosty wciąż całe. Kółka co prawda malutkie (jedynie 29"), ale okazji było już wiele. Nie przypominam sobie, żeby ktoś się pochwalił, że uwalił we Frotce most z przełożeniem 4,30. Może to dlatego, że jest ich niewiele a może one są z jakiejś innej gliny ulepione? :niewiem:markus napisał(a):Witam, może wtrącę troszkę mojego doświadczenia: ja mam 33" i jak na razie odpukać idzie
olszak1000 napisał(a):Helloł,takie właśnie pytanie mam jaki moment obrotowy mogą przenieść nasze mosty,jakie największe koła wytrzymają a przy jakich się coś po sypie.Mam przełożenie 4.56,i np.w jeepach zakładają takie przełożenia a do tego koła 33` albo i większe nawet 35`i cholera nic nie rozpada się przy ostrej jeździe w terenie.
Arni napisał(a):W zasadzie to problem przedniego mostu tkwi w gównianych satelitach, bo półosie sa ok. Gdyby było z czego dobrać mocniejsze elementy wnętrza mostu to może problem dałoby sie rozwiązac bez wymianiania całego mostu na inny.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość