Pozdrawiam
Buhaj
Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Buhaj napisał(a):Witam was wszystkich![]()
Buhaj napisał(a): jestem ciekaw czy spokojna miejska jazda, czy trasy do 30km bez jakichkolwiek zabaw w błocie także są tak kaso-żrące?
Buhaj napisał(a): Dlatego pytam, czy Frotka jako pierwszy własny samochód to dobry wybór?
FROTERKA napisał(a):Buhaj napisał(a):Witam was wszystkich![]()
Buhaj napisał(a): jestem ciekaw czy spokojna miejska jazda, czy trasy do 30km bez jakichkolwiek zabaw w błocie także są tak kaso-żrące?
nieBuhaj napisał(a): Dlatego pytam, czy Frotka jako pierwszy własny samochód to dobry wybór?
tak
No nie wiem, późniejsza przesiadka na coś płaskiego i z napędem jedynie na przednie kółka będzie traumatycznaFROTERKA napisał(a):Buhaj napisał(a): Dlatego pytam, czy Frotka jako pierwszy własny samochód to dobry wybór?
tak
FROTERKA napisał(a):A po co się przesiadać?
Buhaj napisał(a):Witam was wszystkichNa imię mam Kuba i jestem z Kalisza. Jako, że zamierzam kupić swój pierwszy samochód (ciągłe pożyczanie od ojca jest męczące) i jestem mężczyzną nieco większych rozmiarów, widzę się tylko w okazalszym samochodzie pod względem gabarytów. Strasznie podoba mi się Frotka i właśnie tak trafiłem na wasze forum
Z tego co się dowiedziałem czytając wasze posty, auto w terenie sporo kosztuje właściciela i wymaga ciągłego wkładu finansowego, ale jestem ciekaw czy spokojna miejska jazda, czy trasy do 30km bez jakichkolwiek zabaw w błocie także są tak kaso-żrące? Kierowcą jestem od kilku lat, ale z 4x4 jeszcze nie miałem do czynienia. Dlatego pytam, czy Frotka jako pierwszy własny samochód to dobry wybór? Będę wdzięczny za odpowiedź
Pozdrawiam
Buhaj
damianEK691965 napisał(a): uwierz mi jak pierwszy raz wjedziesz nią w teren to już zawsze będziesz próbował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości