Witamy ! |
---|
|
No właśnie, ostatnia wichura przestawiła mi talerz i nie mam kiedy wleźć na dach, żeby poprawić, bo ciągle ciemno (za dnia pracuję). A na zlot to pewnie będę miał 700km, więc chyba zacznę szukać czy Szwedzi jakiegoś nie organizują. Może miałbym bliżejmody1 napisał(a):a tak wogóle to nie ma nic w TV
Motaj rurę i może jakoś damy radęOdoll napisał(a): a z tą szwecją to nie byłby głupi pomysł żeby nie te ceny promów
jrzeuski napisał(a):Kiedyś PKP miało autokuszetki. Ale się z tego wycofali
Przy spodziewanej cenie ON 6zł/litr i spalaniu 10l/100 (moja Frotka) mogłoby to mieć sens jakby się dogadać z PKP, żeby doczepili w Gdyni taki wagon do składu do Rzeszowa czy Przemyśla a nie Krakowa/Katowic (jak to wcześniej robili). Ale nie ma szans. Pewnie już prędzej dałoby się znaleźć TIRowca wożącego auta do dilerów, który będzie miał wolne miejsce i sobie dorobi.markus napisał(a):czy to by się kalkulowało? paliwo VS PKP?
Heh, myślałem, że nikt nie kasztani bardziej ode mnie. Ave, mistrzuSKODA76 napisał(a):Jak o wszystkim i o niczym to niech se i obrazki będą
Wymiata! Zwłaszcza jak założy ten most, co go widać na chomiku. Wtedy nawet brak podłogi nie będzie zbytnio przeszkadzał w kałużach. A ta wyciągara na pierwszym zdjęciu po prostu cudnamody1 napisał(a):zmota na zlot
Ja bym uderzył do szklarza. Byłby większy wypasSKODA76 napisał(a):Podłoga "robi się" u stolarza
Powrót do VII Zlot OFF, 2012, Mielec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości