Witamy ! |
---|
|
mirokez napisał(a):Mada sluchaj zrob z zawiecha tak jak ci mowil mody1, zapodaj sobie dobre MT np Yokohama geo MT jak chcesz smigac tylko w terenie. Ewentualnie mozesz zmotac jakis stalowy zderzak z przodu i moze jakis snorkel i mysle ze ci to wsytarczy. Chyba ze chcesz zapuszczacie w extremalny teren, to niestety frotka nie da rady.
Barowy napisał(a):tak CHWALILEM, CHWALILEM, no i kalejny most do mojej kupy zlomu na podworkuWiecej tego badziewia nie kupie. Potrzebuje innego mostu na przod.
Ironcruz napisał(a):Barowy napisał(a):tak CHWALILEM, CHWALILEM, no i kalejny most do mojej kupy zlomu na podworkuWiecej tego badziewia nie kupie. Potrzebuje innego mostu na przod.
weź filmuj swoją jazdę i zamieść w necie film instruktażowy "Jak nie jeździć aby mieć sprawny przedni napęd" lub "Most przedni - próby wytrzymałościowe, czyli jak wpływa proporcjonalność wysokości skoku auta do głębokości wciśnięcia gazu w podłogę".
brum napisał(a):Jakie masz opony?
-- Dodano Pn 16 kwi 2012 18:01:17 --
Ok już doczytałem jakie masz opony. Jeśli na 31" Kumho tak siadają mosty to jest to syf okropny. Opona w sumie mała, nie jest to nawet agresywna opona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości