W jakiś parking podziemny się mieści?lala m napisał(a):efekt końcowy
Witamy ! |
---|
|
W jakiś parking podziemny się mieści?lala m napisał(a):efekt końcowy
lala m napisał(a):w urlop będe podnosił mury garażu bo nie wchodzi,relingi są na styk z wjazdem a z bagażnikiem to już całkiem
b4n4n napisał(a):wspomóż linkiem kolego bo jakis upośledzony jestem
loony napisał(a):OK - to mała sonda.
Czy motając bagażnik przewidzieć na nim miejsce na przednią tablice rejestracyjną ? czy odpuścić sobie i zostawić ją na zderzaku ?
Tak czy siak - planuję wrzucić na bagażnik 4 lampy dalekosiężne, ale w zależności od lamp, będę miał lub nie miejsce na tablicę rejestracyjną.
Wersja z tablicą = mniejsze lampy np. Wesem HM1.
Wersja bez tablicy = większe lampy np. Wesem HP2 lub HP4.
Ilość światła zbliżona (HM1=HP2, HP4 trochę lepiej).
Zderzak przedni seria (stalowy w planach, ale ciężko określić termin). Tablicę rejestracyjną mam przykręconą i "chronioną" kangurką.
Jakie są Wasze opinie na ten temat ?
PabloFrotaA napisał(a):skoro motasz auto chcesz nowy zderzak, to pewnie z miejscem na winde wiec gdzie wtedy bedzie rejka?:)
przemia napisał(a):Proponuję 2 szt takich lamp roboczych wyposażonych w palniki ksenonowe(na allegro za nieco ponad 100zł za zestaw) i będzie więcej światła niż 4 dalekosiężne na żarówkach.
brum napisał(a):nie widziałem na allegro takich rzeczy.
brum napisał(a):przemia napisał(a):Proponuję 2 szt takich lamp roboczych wyposażonych w palniki ksenonowe(na allegro za nieco ponad 100zł za zestaw) i będzie więcej światła niż 4 dalekosiężne na żarówkach.
nie widziałem na allegro takich rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość