mody1 napisał(a):GY AT/R , dosyć twarda guma, śliskie na asfalcie, nie robią w terenie /miałem/ idealne na szutry, trwałe
Bridgestone Dueler A/T dużo lepsze jak na opony, które wyglądają na szosówki /mam teraz/ robią w lekkim terenie
dzieki, tez sie naczytalem ze GY z czasem twardnieja i robia sie sliskie, sporo uzytkownikow w Stanach to pisalo.
zastanowie sie nad Bridgestonami, to dosc ciekawy bieznik i na moj "teren" powinien sobie poradzic jesli nie to po prostu zawsze mozna zmienic.
RudeBoy: jakbys czytal co pisalem to wyraznie napisalem ze wykluczam bloto i brodzenie w nim po klamki - do tego przewiduje MT i nie ma co mieszac tematow. Te opony co podalem to AT moze nie wyniesione na oltarze BFG ale wielu uzytkowników z nich korzysta na codzien w roznych mieszankach gleby

i terenach, nie kazdy musi pod pojeciem terenu miec to co Ty, piaskownie, lasy, żwirownie tez sa ciekawe i z tego co widzialem rozne gumy daja rade, a ja chcialem pytac uzytkownikow takich kompletow co pisalem, jakie maja z nimi doswiadczenia. Wiem czytajac posty ze dla Ciebie istnieja wylacznie MT

i na pewno z nich skorzystam ale w blocie

.