Witamy ! |
---|
|
NYGA napisał(a):To że wali na panewce stwierdził mechanik aktualnego właściciela i pewnie tak jest, chyba że chciał nabić go w tubę na kasę.Ja się kolego nie przypalam ale cena jest naprawdę atrakcyjna.7500 pln, skóry, klima, tempomat, gaz sekwencja, pełna elektryka itp.W najgorszym wypadku wymienię silnik i będzie git.Obawa z mojej strony tylko taka że nie wiesz co kupisz, może taki sam:)
NYGA napisał(a):Koledzy kupiłem tą frotę będę informował na bieżąco jak postępy, silnik już też mam.Pozdrawiam.
NYGA napisał(a):Na razie przejechałem 1000 km i oleju nic nie ubyło, śmigam mało tą frotką... auto jest mojej kobiety.Ja niestety wierny innej marce:)Frotka szarpie na gazie i musi jechać na regulację.Może ktoś wie co może być???
Objawy:
- na luzie jak przydepnę ostro pedał auto pierw się zadławi, zatrzęsie i się dopiero wkręci.
- podczas równej jazdy szarpie
Na Pb chodzi jak brzytwa...
Ciężko jezdzić na gołej bęnzie z takim spalaniem a jazda na gazie wkurza.Co prawda na codzień jeżdżę audi B4 cabrio 2.8V6 na golasie, ale to inna bajka.Szkoda skrzywdzić takiego culta gazem:)Pozdrawiam.
NYGA napisał(a):Na razie przejechałem 1000 km i oleju nic nie ubyło, śmigam mało tą frotką... auto jest mojej kobiety.Ja niestety wierny innej marce:)Frotka szarpie na gazie i musi jechać na regulację.Może ktoś wie co może być???
P.S. Po wykręceniu świec ze starego silnika wszystkie były okopcone, natomiast w nowym silniku świece przepalają wzorowo.Podejrzewam że naprawde trafiłem w dychę z zakupem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość