brum napisał(a):Dziś się okazało że po odwróceniu kominka do przodu, auto na gazie zachowuje się normalnie. Nie gaśnie itd
założyłem reklamówkę na komin i przy dodawaniu gazu zasysa, ale nie gaśnie.
Czemu u mnie jest tyle problemów??

Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Dziś się okazało że po odwróceniu kominka do przodu, auto na gazie zachowuje się normalnie. Nie gaśnie itd
założyłem reklamówkę na komin i przy dodawaniu gazu zasysa, ale nie gaśnie.
jrzeuski napisał(a):A jaki masz przekrój snorkela?
@brum: sprawdź czy ci nie zassało zaworka odwadniającego obudowę filtra (taka gumka w dnie). Ja ją unieruchomiłem silikonem.
brum napisał(a):...założyłem reklamówkę na komin i przy dodawaniu gazu zasysa, ale nie gaśnie.
U mnie ich nie ma. Chyba znikły po 95r.JJKILLER napisał(a):kilka na ściankach (szczelinki na odparowanie)
RudeBoy napisał(a):ooo... wreszcie ktoś się porwał na montaż tego...
Leży mi w garażu Safari Snorkel ss155hf i mam zamiar go montować w najbliższy weekend. Widzę że łatwo nie będzie...
Jedno jest pewne, on idealnie pasować nie będzie za ch*** pana bo jest on przeznaczony do aut z inną zupełnie budąNie jest wcale dedykowany do frontery B a do Rodeo w budzie australijskiej :/
Wiesz co...
...a nie chciałeś montować całości niżej?
Całość schodzi niżej i dzięki temu snorkel przy słupku się pięknie pionizuje... no i nie sterczy do góry.
Owszem nie będzie od spodu przy błotniku przylegał idealnie ale to mi się wydaję lepsze rozwiązanie niż krojenie snorka i klejenie.
Barowy napisał(a):Czy jest gdzies do kupienia snorkel ktory pasuje do sporta? Jezeli to juz gdzies bylo to sorry, ale szukam szukam i nic nie moge znalezc. Z gory dziekuje za pomoc
leper napisał(a):Zdjęcia snorkela, który zamontował Goofy w swojej froci z Hiluxa
Dzięki Goffy za zdjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości