przez kondi » 24 paź 2012 23:08:41
grzesst27 napisał(a):Skoro o schowkach mowa to ja miałbym pytanko natury innej....
Powiedzcie mi koledzy gdzie jest fabrycznie schowany klucz do kół (choć to nie tak istotne bo nic nie zastąpi poczciwego krzyżaka z Żuka od Taty) i korba do lewarka zarazem.... Chodzi o Frotę A Sport z 96 roku... Cudem znalazłem tam lewarek w schowku po lewej, ale tego długie go pokrętła do lewarka niet....., a kręcenie lewara kluczem 13 płasko-oczkową jest dość........monotonne...
Tak więc jakby ktoś wiedział i chciał się tą wiedzą podzielić, to byłbym nieopisanie dźwięczny!
Pozdrawiam Gregory.
w sumie to u mnie we frotce w tym schowku lewarka nie znalazłem ... ale za to czekał na mnie tam komplet ładnych kluczy zapomnianych przez byłych zagranicznych posiadaczy... to pokrętło . wsumie to nie pamiętam gdzie było pokrętło wiem że było włożone w taki "filcowy" pokrowiec na początku nie wiedziałem do czego to służy i je gdzieś wywaliłem a i w tym pokrowcu też był klucz do kół ale po zmianie felg już sie nim nie dało odkręcać .... jak będe miał chwile to poszperam w gratach może gdzieś to jeszcze leży
Opel frontera sport LPG lift 3" BFG KM2 31" snorkel (sprzedane

)
Opel frontera B Long 3.2 LPG frotka rośnie

2"zawiecha +2"BL + KM2 33" ... a to nie koniec.... jednak koniec ( sprzedane )
Opel frontera A long 2.2 "rudzielec" domowa seria
PoJEEEPało mnie do 3 odlicz
wj 4.7 v8
zj 4.0
xj 2.5
605348314