Witamy ! |
---|
|
icam87 napisał(a):...wracając do opon. przedni most drogi nie jest:-) z reszta kuszą mnie te opony a 420 za szt. to żadna tragedia przy 16' na 15' koszt ok 600 po 2 tak jak mówiłem, w raze wtoPy niema mnie kto ratować...
bart322 napisał(a):tomi, co Ty mozesz o tym wiedziec, nie znasz sie!
Czyli mogę się już ustawić w kolejce po te simexy? Jakby co, to byłem pierwszy!icam87 napisał(a):co do tych opon hmm po testuje i zobaczę wiem wiem uparty jestem... co zrobić:-)
Nie powiedziałbym, że latarnia wygrała. Fakt, zaatakowała mnie z flanki, ale i tak ledwo potem stała i zawdzięcza to tylko temu, że grunt był mocno zmarznięty i nie wyrwałem jej całkowicie z fundamentu. A spowodowała jedynie szkody w błotniku i masce, bo resztę udało się wyklepać Jedyny mój błąd polegał na tym, że próbowałem się zatrzymać, przez co mnie obróciło zamiast dać but w podłogę i wziąć ją pod ramę.JJKILLER napisał(a):[(jrzeuski na MT zawinął się na latarni w zimę - mając Simexy to latarnia zawinęła by się wokół niego ).
Zamknie oczy i chwyci się mocno kierownicyco zrobisz gdy na pośniegowym błocie będziesz chciał zatrzymać swoje 2tonowe autko na czerwonym i okaże się że autko mimo wdepniętych hamulców Cię ignoruje i leci na środek skrzyżowania???
JJKILLER napisał(a):
Twardym cza być nie mientkim. Tak trymaj
RudeBoy napisał(a):...no nie mogę jeszcze dwie pochwały wyhaczyłeś za to
icam87 napisał(a):... z samego Siebie też lubie się śmiać
icam87 napisał(a): stara poczciwa buniom z motorem m50b25 (192KM)oraz zaspawanym dyferkiem też jeździłem
icam87 napisał(a):... (nawet nie wspomnę jaka bo dopiero baty dostanę)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości