Balkandriver napisał(a):macx15 napisał(a):Brum gdzie mozna dosrwa wymiary akumulatora powietra bo bym chetnie do 2.5 wsadzil w omedze:)
Nie obraziłeś nikogo?
BALKANDRIVER
poprawilem to ta pozna pora:)
Witamy ! |
---|
|
Balkandriver napisał(a):macx15 napisał(a):Brum gdzie mozna dosrwa wymiary akumulatora powietra bo bym chetnie do 2.5 wsadzil w omedze:)
Nie obraziłeś nikogo?
BALKANDRIVER
macx15 napisał(a):Brum gdzie mozna dorwac wymiary akumulatora powietra bo bym chetnie do 2.5 wsadzil w omedze:)
brum napisał(a):...Ale mi się nie chce przy Frocie robić
Wawelskim?brum napisał(a):Musze rozwiązać problem ze smokiem....
jrzeuski napisał(a):Wawelskim?brum napisał(a):Musze rozwiązać problem ze smokiem....
No taki swap swoje kosztuje, customowe graty teżprzemia napisał(a):jrzeuski napisał(a):Wawelskim?brum napisał(a):Musze rozwiązać problem ze smokiem....
Ja słyszałem że tam idzie dużo zarobić na tym...
macx15 napisał(a): założyłem już pokrywy i odpukac od roku nie leja
Marcin D napisał(a):jak postępy przy froci V6?? coś cicho jest
Balkandriver napisał(a):Marcin D napisał(a):jak postępy przy froci V6?? coś cicho jest
A jak postępy z twoim zakupem Froci i zapoznaniem się z tak zwanym off-roadem? Bo też cicho:(
Sorry za
BALKANDRIVER
Marcin D napisał(a):opętuje co nie znaczy że ją kupie bo jest za mała postępy sa...kasa sie zbiera... ale ok ja już nic nie pisze. lepiej przestać w ogóle gadać albo i nawet czytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości