| Witamy ! |
|---|
|
|

wikked napisał(a): Zakład Utylizacji Składek

RudeBoy napisał(a):Jaki to k*wa ma sens? Płacę dwa razy składkę na ubezpieczenie zdrowotne ale opiekę mam tak samo ch*jową jak wszyscy...

RudeBoy napisał(a):Jaki to k*wa ma sens? Płacę dwa razy składkę na ubezpieczenie zdrowotne

nightman napisał(a):No jak to jaki - Przyjazne Państwo... nikt nie mówił że dla jego obywateli...

RudeBoy napisał(a):Ciekawa i mega wkurwiająca sprawa.
Jestem pracownikiem na etacie i w związku z tym płacę składkę zdrowotną od wysokości mojej pensji.
Dodatkowo prowadzę działalność gosp. i muszę odprowadzać składkę zdrowotną po raz drugi.
Łącznie miesięczni oddaję na ubezp. zdrowotne ponad 600zł!!!
Jaki to k*wa ma sens? Płacę dwa razy składkę na ubezpieczenie zdrowotne ale opiekę mam tak samo ch*jową jak wszyscy...

nightman napisał(a):Czy jest alternatywnie jakaś druga opcja?

Oni szukali jakiegoś rozwiązania dla Saabawikked napisał(a):Szwedzi przeprowadzili analizę, że rozdając za friko furki z salonu to nie dość że zwiększa obroty rodzimych zakładów produkcyjnych to jeszcze ta inwestycją zwróci im się po dwóch! latach.

jrzeuski napisał(a):Jest tylko jeden problem: samochody są różne. Polacy od razu wzięli by same klasy premium a potem trzymali pod domem, bo paliwo za drogie

wikked napisał(a):...Unij dowiedziałem się że mam problem bo umowy w internetowych TU nie podlegają przedłużeniu więc jeżdżę sobie bez OC ponad tydzień...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości