marcin napisał(a):Namiot jest ok jak jest ciepło - a jak bedzie lało to auto ?
To parasolkę weź nad namiot rozłożysz
| Witamy ! |
|---|
|
|
marcin napisał(a):Namiot jest ok jak jest ciepło - a jak bedzie lało to auto ?

Kristoffer napisał(a):Zostaw żonę w domupo co sobie życie komplikować.

jrzeuski napisał(a):Kristoffer napisał(a):Zostaw żonę w domupo co sobie życie komplikować.
![]()
![]()

Nie jesteś na bieżącoLady_Killer napisał(a):Niech no Wasze Panie to przeczytają

jrzeuski napisał(a):Nie jesteś na bieżącoLady_Killer napisał(a):Niech no Wasze Panie to przeczytają

Lady_Killer napisał(a):marcin napisał(a):Namiot jest ok jak jest ciepło - a jak bedzie lało to auto ?
To parasolkę weź nad namiot rozłożysz

nightman napisał(a):Nie dramatyzujcie - namiot w deszczu też jest git... grunt to się do tego przygotować...

Mój brat cioteczny ma mieszkanie nieumeblowane bo dopiero się wprowadził, nie ma zasłon w oknach ani łóżka wiec w dużym pokoju rozbił namiot i tak już od pół roku mieszka 

nightman napisał(a):Odoll jak Cie lubię to...proszę czytaj całymi zdaniami i ze zrozumieniem.
Podpowiadam...klucz tkwi w zaimku "SIĘ".

Możesz jej powiedzieć ze moja jest starsza od niejLaprathus napisał(a):Moja kobieta też buntuje się jeżeli chodzi o namioty.

Laprathus napisał(a):Moja kobieta też buntuje się jeżeli chodzi o namioty.

FROTERKA napisał(a):Powiedzcie tym swoim kobietom, że jeśli nie chcą spać w namiocie to mogą obok.![]()

Daj sobie spokój i przyjeżdżaj sam. Nie chce jechać, to na siłę jej nie ciągnij, po co macie sobie nawzajem psuć humor?slawek1 napisał(a):Ja swoją powoli urabiam.![]()
Zgodziła się na wyjazd pod pewnymi warunkami, i tylko loża szyderców. Pozostaje kwestia namiotu.

jrzeuski napisał(a):Daj sobie spokój i przyjeżdżaj sam. Nie chce jechać, to na siłę jej nie ciągnij, po co macie sobie nawzajem psuć humor?
FROTERKA napisał(a): we Włościejewkach spaliśmy pod namiotem i byłoi na ostatnim zlocie również. Tak więc nie mają się czym stresować.

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości