RudeBoy napisał(a):Połowę zaoszczędzonej kasy wpłać na jakąś fundację wspierającą chore dzieciaki...
A dorośli to już się nie liczą?

No wiem, miałeś dobre intencje.
A reszta, jak napisałeś - do kowala!
BALKANDRIVER
Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):Połowę zaoszczędzonej kasy wpłać na jakąś fundację wspierającą chore dzieciaki...
Balkandriver napisał(a):RudeBoy napisał(a):Połowę zaoszczędzonej kasy wpłać na jakąś fundację wspierającą chore dzieciaki...
A dorośli to już się nie liczą?Nie powielaj linii ZUSu
![]()
brum napisał(a):sprawdź krzyżak wału. Olej mozesz wymienić a wcześniej przepłukać.
Co do smaru to pewnie by wyciszyłotak samo jak trociny zapobiegają wycieką.
A objawy jakbyś miał i chciało ożyć, ale zły olej mu przeszkadza. Zaglądałeś do dyfra?Kowal_80 napisał(a):aha,dodam ze nie mam lsd
Kowal_80 napisał(a):powiedzcie czy z tymi trocinami lub smarem to powaga czy tylko beke sobie kręcicie? fakt,słyszałem o tym patencie. ale to zapewne tylko chwilowo pomaga? czy wręcz rozpieprzy most dokumentnie? bo nie chce odrazu wyjezdzac z mostem. frotka jest mi potrzebna na codzien. a mam przy niej jeszcze troche innej roboty.
pozdrawiam.
Kowal_80 napisał(a):ok,pierw zaczne od krzyzaka wału. zeby na darmo z mostem nie wyjechac. juz zamówiony-40ziko. do tego odrazu wyleci uszczelniacz na ataku bo juz delikatnie puszcza. za poradami z forum,zakupiony w Agromie za całe 5 ziko. jak krzyzak nie pomoze to wtedy zajze w czelusci mostu. ale to i tak dopiero w pon.
pozdrawiam
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości