ali napisał(a):Oj tam zaraz że nie pasują, gumóweczka, migomacik, młoteczek i se dopasuje
| Witamy ! |
|---|
|
|
ali napisał(a):Oj tam zaraz że nie pasują, gumóweczka, migomacik, młoteczek i se dopasuje

vaxel napisał(a):Ok, chcę wpłacić zaliczkę, z tym że jeszcze nie znam ostatecznej liczebności załogi. Wpłacać za siebie, a potem ewentualnie za resztę, czy się wstrzymać ?

TherionWawa napisał(a):
Jak chcesz.. mozesz wpłacić za siebie.. ale wypelnij formularz... jak juz bedziesz wiedział ile osob to mozesz zrobic dopłatę albo doplacic w ostatecznym rozliczeniu. Decyzja nalezy do ciebie.

argail75 napisał(a):Jest dużo pytań co i jak , i komu , i ile , i wogóle .... proponuje zrobić nowy wątek o tytule w stylu : Zlot 2013 organizacja , zasady , atrakcje , dokładny cennik uwzgeldniając ceny dla klubowiczów ( i go zablokować ).
Dla przykładu można coś takiego zobaczyć w rajdzie La Cruzo Frontera ... jasno , wyraźnie konkretnie .
Na dzień dzisieszy wszytkiego trzeba szukać po całym dziale o Zlocie 2013r. Myśle że takie INFO pomoże wielu z nas.

argail75 napisał(a):Jest dużo pytań co i jak , i komu , i ile , i wogóle .... proponuje zrobić nowy wątek o tytule w stylu : Zlot 2013 organizacja , zasady , atrakcje , dokładny cennik uwzgeldniając ceny dla klubowiczów ( i go zablokować ).
Dla przykładu można coś takiego zobaczyć w rajdzie La Cruzo Frontera ... jasno , wyraźnie konkretnie .
Na dzień dzisieszy wszytkiego trzeba szukać po całym dziale o Zlocie 2013r. Myśle że takie INFO pomoże wielu z nas.

vix napisał(a):pytanie z innej beczki, czy mozna przyciagnac na to pole namiotowe przyczepe campingowa ? czy tylko namiot wchodzi w gre ?

brum napisał(a):do kiedy trzeba wpłacić?
vix napisał(a):pytanie z innej beczki, czy mozna przyciagnac na to pole namiotowe przyczepe campingowa ? czy tylko namiot wchodzi w gre ?

Wreszcie po 2 miesiącach odpaliłem Frotę i zrobiłem rundkę po okolicznych polachali napisał(a):Widać po liscie na stronie Campu że klasa "wyczyn" rosnie w siłe, będzie na co popatrzeć
Teraz zdobyć przegląd (przy tej ilości wycieków oleju, będzie z tym ciężko) i pojeździć wkoło komina, żeby poodpadało, co ma odpaść 
jrzeuski napisał(a):Wreszcie po 2 miesiącach odpaliłem Frotę i zrobiłem rundkę po okolicznych polachTeraz zdobyć przegląd (przy tej ilości wycieków oleju, będzie z tym ciężko) i pojeździć wkoło komina, żeby poodpadało, co ma odpaść
Np. urwać przedni most, żeby zdążyć go wymienić przed zlotem
Na pewno trzeba dalej ciąć błotniki z przodu i pomyśleć nad zmotaniem nadkoli, bo je opony wyrywają na wykrzyżu

jrzeuski napisał(a):Najlepiej w cm obwodu klatki

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości