Witamy ! |
---|
|
stypa83 napisał(a):wczoraj pojezdzilem troszke po wiekszych kauzach ,odjechalm na parking i po 1 godz zapalilem i pon przejechaniu 200m zgasl. Nie mozna go odpalic kontrolka swiec nie pali sie po przekreceniu stacyjki dopiero pokazuje na 1,5 sekundy gdy przekrece rozrusznikiem. Czy ktos moze mi pomoc???
stypa83 napisał(a):wczoraj pojezdzilem troszke po wiekszych kauzach ,odjechalm na parking i po 1 godz zapalilem i pon przejechaniu 200m zgasl. Nie mozna go odpalic kontrolka swiec nie pali sie po przekreceniu stacyjki dopiero pokazuje na 1,5 sekundy gdy przekrece rozrusznikiem. Czy ktos moze mi pomuc???
jrzeuski napisał(a):Jeżeli to nic z zasilaniem w paliwo (zapchany filtr, pompa), to obstawiłbym pad czujnika obrotów wału korbowego. Sprawdź czy na wtryskiwacze podają paliwo przy kręceniu rozrusznikiem a potem dobierz się do tego czujnika.
jrzeuski napisał(a):Nie wiem gdzie on jest w 2.8, ale pewnie jak poszperasz na forum to znajdziesz albo ktoś tu odpisze.
jrzeuski napisał(a):Jeżeli to nic z zasilaniem w paliwo (zapchany filtr, pompa), to obstawiłbym pad czujnika obrotów wału korbowego. Sprawdź czy na wtryskiwacze podają paliwo przy kręceniu rozrusznikiem a potem dobierz się do tego czujnika.
A gdzie ten syf zatankowałeś? Jeśli masz dowód zakupu to możesz próbować reklamować.kuku54 napisał(a):szkoda tych 40 litrów ropy co musiałem wylac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości