adrianee36 napisał(a):ja załozyłem snorka za 27zł z kibel rury ,sprawdza sie znakomicie, nie ryzykowałbym wjazdu do wody bez niego.
no, w tym przypadku ekonomia jest po Twojej stronie
| Witamy ! |
|---|
|
|
adrianee36 napisał(a):ja załozyłem snorka za 27zł z kibel rury ,sprawdza sie znakomicie, nie ryzykowałbym wjazdu do wody bez niego.

ali napisał(a):W ogóle biorac pod uwagę że niektórzy pisza że mozna za 300 kupić silnik do 2.0 to zakup snorkela wydaje się być nieuzasadniony ekonomicznie

Odoll napisał(a):Ale wlot powietrza jest w 2,0 na takiej wysokości że jak woda tam dochodzi to już masz kopułke rozdzielacza zalaną i i tak staniesz w wodzie i tak staniesz . Ten silnik niespecjalnie lubi wodę .

ali napisał(a):
ważne że froty 2.0 w których wystepuje maja szyberdachy do ewakuacjiZawsze można uciec i wxywać WOPR

bomba78 napisał(a):już znalazłem)) w sklepie do tuningów samochodów

bumer napisał(a):bomba78 napisał(a):a czegoś tam nie brakuje?

jrzeuski napisał(a):Że nie wyglądałby ładnie rozgnieciony na drzewie w lesie

bomba78 napisał(a):nie chodzi mi o wygląd tylko działanie ;p

Ta, jasne. Każdy kto jeździ, wie doskonale, że drzewa atakują podstępnie i znienackabomba78 napisał(a):jak będę uważał to nie rozwalęP
Podejrzewam, że nie będzie tak dużej zależności pracy instalacji gazowej od ustawienia kominka, bo go nie machodzi mi o działanieP

jrzeuski napisał(a):Ta, jasne. Każdy kto jeździ, wie doskonale, że drzewa atakują podstępnie i znienackabomba78 napisał(a):jak będę uważał to nie rozwalęP

jrzeuski napisał(a):bomba78 napisał(a):Podejrzewam, że nie będzie tak dużej zależności pracy instalacji gazowej od ustawienia kominka, bo go nie machodzi mi o działanieP

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości