Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):ja tez wacham sie czy kosc nie wykombinowac spania w aucie...
ali napisał(a):adrianee36 napisał(a):ja tez wacham sie czy kosc nie wykombinowac spania w aucie...
w sporcie
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):adrianee36 napisał(a):ja tez wacham sie czy kosc nie wykombinowac spania w aucie...
w sporcie
da się...
Mierzyłem i łóżeczko wchodzi bez problemu. Tylko moim zdaniem spanie we frocie nie ważne long/sport to nieporozumienie. Jak w trumnie dosłownie. Frota jest na to za niska.
RudeBoy napisał(a):... Tylko moim zdaniem spanie we frocie nie ważne long/sport to nieporozumienie. Jak w trumnie dosłownie. Frota jest na to za niska.
przemia napisał(a):Nie jest za niska jeśli materac masz na podłodze. Ale wtedy wszystkie bagaże trzeba gdzieś dać na czas noclegu...
przemia napisał(a):A ja żałuję że nie wziąłem na poważnie tego vw od Miśka...
przemia napisał(a):A ja żałuję że nie wziąłem na poważnie tego vw od Miśka...
przemia napisał(a):A co? Sprzedajesz swoją?
blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):Maciek + Dziewczyna /kolezanka/kochanka/narzeczona , nie wiem dokładnie wiem ze kobieta.
To jak Wy się chcecie zapakować , jak jeszcze kobieta z Wami jedzie ?
adrianee36 napisał(a): i w dodatku z tym co bede miec na dachu nie bedzie sie dało jechac szybciej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość