też wpadłem na pomysł zrobienia samemu obudowy, ale pomysł na razie padł z powodu braku dostępu do spawarki, a z tych airboxów dostępnych, tylko ten najmniejszy pasował, niby "teoretycznie" powinien wystarczyć, ale... no ale właśnie chyba nie bardzo jednak, więc wróciłem do seryjnej puszki teraz moja komora przedstawia się tak:
a tak zrobiłem wstępne wejście pod "przyszłego snorkel'a"
Witam. Potrzebuje kupić filtry na frontera A 2.0. Czy są jakieś różne czy jak kupie na allegro to będą pasować ? Świece jakie kupić ? Albo w miarę możliwości namiary może ktoś z forum dobiera części ? Z góry dzięki
Ja u siebie założyłem akurat to co było na sklepie - filtr powietrza i oleju firmy KRAFT. Olejowy o nr KRA 1701520, a powietrza o nr KRA 1711621. Przed wymianą miałem olejowy firmy FILTRON o nr OP570/1.
miał ktoś albo używa filtrów firmy DENCKERMANN?pytam bo nie mieli akurat filtrona do paliwa i dali mi taki,a troche mi się spieszyło i nie patrzyłem na nazwę.trochę poczytałem teraz na temat tej firmy i to niby chińskie produkty w ładnym opakowaniu. jak ma być badziew to może lepiej jakiś markowy kupie a to oddam .
Chciałem i mam ... Frontere _________________________ Frontera A Long 2.3TD VW Transporter T4 1.9TD VW Transporter T4 2.4D