przemia napisał(a):Wg mnie mimo wszystko diesel na Rumunię jest najsensowniejszy.
Diesle to jest sensowne rozwiazanie w terenie, jak kogos stac, na LPG zdecydowanie taniej.
Semir napisał(a):No to ja się dopisze
Semir czym chcesz tam jechac ?

Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):Wg mnie mimo wszystko diesel na Rumunię jest najsensowniejszy.
Semir napisał(a):No to ja się dopisze
adrianee36 napisał(a):Semir czym chcesz tam jechac ?
RudeBoy napisał(a):Semir napisał(a):adrianee36 napisał(a):Semir czym chcesz tam jechac ?
Spokojnie dużo czasu coś się wymyśli.
Od biedy to sejem jak ty albania maluchem zrobisz to sej tez da rade.
Z tego co wiem to Przemek chce jechać moimi trackami... Sejem nie da rady.
przemia napisał(a):Nie planujemy takich przeszkód terenowych na naszym wyjeździe.
Semir napisał(a):Chyba pomyliliście fakty trochę. Maluchem to ma jechać adrianee36 i do Albanii.
Ja się śmiałem że pojadę sejem żony.
RudeBoy napisał(a):SIDEM napisał(a):W razie czego śmignie się na mały rekonesans i znajdzie się jakiś objazd.
taaa
SIDEM napisał(a):. W razie czego śmignie się na mały rekonesans i znajdzie się jakiś objazd. Będzie dobrze.
adrianee36 napisał(a):SIDEM napisał(a):. W razie czego śmignie się na mały rekonesans i znajdzie się jakiś objazd. Będzie dobrze.
no dobry kawał... czemu ,my na to nie wpadlismy , tylko 3h z łopatami ganialismy... aha juz wiem nie dało sie cofnac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości