Są wymienne i odkręcane... Trzeba zdjąć tapicerkę...
Witamy ! |
---|
|
Do odkręcenia górnego zawiasu. Wszystkie śruby dolnego widać po otwarciu klapy.Pawel napisał(a):Trzeba zdjąć tapicerkę...
jrzeuski napisał(a):Do odkręcenia górnego zawiasu. Wszystkie śruby dolnego widać po otwarciu klapy.Pawel napisał(a):Trzeba zdjąć tapicerkę...
Odoll napisał(a):...Sam zamierzam sobie fundnąć klapę otwierana na dółbo ta na bok mnie wkur...czaki
Odoll napisał(a):To po prostu włazisz kolanami na klapę i już masz ten bagaż w łapie![]()
Przy otwartej w dół mozesz przewieść szafe co ma na ten przykład 230cm a w otwieranej na bok też mozesz przewieść ale dziwnie to wyglądai trzeba jechać ostrożnie żeby nie wyrwalo klapy z zawiasów . długie rury to spoko , położy sie na klapie i będa patrzyły w góre ale szafa albo lodówka powyżej 180cm musi być wieziona z otwartą i wtedy lepiej mieć w dół jak w bok . Jw wiem że nie codziennie się wozi taki towar ale ja juz mam tak że wole wozić przez 99% powietrze jak 1% kiedy bedzie potrzeba żałować że go nie mam , dla tego płaszczaka mam kombi choć jest wersja Nie kombi tansza mojego modelu autka. I dla tego wole miec klape otwieraną na dół nawet jeśli będzie mi to utrudniało dostęp do bagażu czasem jak na bok i martwić się czy sie urwie czy nie jak przyjdzie mi cos dłuższego wieźć , a na pewno to się zdaży jak znam siebie szybciej niż mogę przypuszczać
bo zawsze jakieś pomysly wpadaja mi do głowy z nienacka
brum napisał(a):Ma ktoś jakiś pomysł jak zniwelować tłuczenie się drzwi bagażnika w Longu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości