Witamy ! |
---|
|
Poczytaj sobie na forum, ile ludziom wytrzymywały te łożyska OPTIMALa.Prorok78 napisał(a):Nada sie to ? czym się różni od zestawów z allegro za 400 i więcej ??
Tylny most w B ma koronkę ABSu przy kole talerzowym w gruszce mostu. Froty A mają koronki przy łożyskach kół.Prorok78 napisał(a):Hmm... przez 'ogarnąć temat abs' miałem na myśli że nie wiem czy wymiana łożyska ma cokolwiek wspólnego z koronką absu...
Prorok78 napisał(a):Hmm... przez 'ogarnąć temat abs' miałem na myśli że nie wiem czy wymiana łożyska ma cokolwiek wspólnego z koronką absu...
Prorok78 napisał(a):Po 2 - czytałem tyle że juz mam mętlik... A co do konkretnych pytań :
- leje się przez łożysko - jak to cholerstwo uszczelnić (wersja A - tymczasowo żeby przejść przegląd, wersja B permanentnie)
Raczej dałby radę, ale jak zabierzesz ze sobą miskę oraz pokrętła 3/8" i 1/2" to wymianę oleju zrobisz za rogiem, gdzie kamery i wzrok diagnosty nie sięgnąProrok78 napisał(a):Nooo to jest myśl.... a raczej była by... Gdyby nie to że ja do przeglądu mam jakieś 40 km w jedna stronę...) Nie sądzę żeby mój most mnie polubił za taka jazdę na sucho...
drech napisał(a):Wolałbym łożysko razem z mostem wymienić.
wszystko się zgadzadrech napisał(a):No karwa, Odoll wymiana mostu to odkręcenie amorów, kilku wahaczy, stabilizatora i przewodów hamulcowych.
Nie wiem , nigdy nie wymieniałem we frocie , w kosiarce było to banalnie prostedrech napisał(a):Jest to prostsze od wymiany łożysk.
No nie mam , większość z nas nie madrech napisał(a):Szczególnie jak nie masz profesjonalnie wyposażonego warsztatu.
A ten tekst mnie się podoba , muszę zapamiętaćdrech napisał(a):A jak masz niefarta to i palca wzłamiesz.
Zgadzam siędrech napisał(a):Wiem co robiłem, wiem co bym wolał i wiem co piszę. Możesz się z tym zgodzić lub nie.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości