Nie dam sobie ręki uciąć czy to była Częstochowa czy Lubliniec, ale widziałem fajnie zrobioną Frotkę. A Long, chyba czarna, albo ciemny brąz, była brudna więc ciężko stwierdzić, podniesiona na MTkach, z bagażnikiem dachowym sporym, z boku miała drabinkę. Staliśmy obok siebie Frotami na skrzyżowaniu
TERENWIZJA
FRONTERA A Sport 1996 X20XEV B+LPG Hankook Dynapro MT rt03 31", Lift 3", BodyLift 2"
Czarna Frota long na Kr obok lidla wyjezdzala na Zawiłą w Krakowie o 17 40
W prawdzie nie Frontera ale jej starszy brat Monterey 3.1 TD 1995 - Lift 2'', Cooper Discoverer STT 33'', stalowe zderzaki, zawieszenie Ironman +2'' +200kg BYŁA Frota A 2.0 Sport z 1997 - Lift 2'', MT 32'', winda, stalowe zderzaki, snorkel, zawieszenie Ironman
Dzisiaj u mnie pod blokiem na Halszki w Krakowie szary Montek na KWI ze snorkelem.
W prawdzie nie Frontera ale jej starszy brat Monterey 3.1 TD 1995 - Lift 2'', Cooper Discoverer STT 33'', stalowe zderzaki, zawieszenie Ironman +2'' +200kg BYŁA Frota A 2.0 Sport z 1997 - Lift 2'', MT 32'', winda, stalowe zderzaki, snorkel, zawieszenie Ironman
Czarna Frota A Sport na KR ładna na alusach i z lampami diodowymi z tyłu na myjni czysto.pl na Srebrnych Orłów w Krakowie
Witam, kto się bawi w łódkowanie na zlewie w Kamieniu Pomorskim? Zielony holownik widziany w dniu dzisiejszym koło godz. 17-tej na przystani rybackiej i widać, że przyciągnął coś dużego. Nalepę poznaję, nawet tą regionalną ale nie mogę dopasować kierowcy do autka.