Witamy ! |
---|
|
STRUNA napisał(a):jak mówisz o 3.2 to tak ja Nissan Navara i Nissan Frontier? To samo?
jak szukasz terenówki Jeepa pomyśl o Wranglerze! i jeśli powiesz że frotka to to samo co cheeroke
to wrangler i np. sumaraj też??? VETO
a co do pomotania.... myśle ze każde z tych aut seryjnie jest słabe, dopiero po wielu przeróbkach możemy mówic o terenie... też mam wrażenie że ja mówie tylko o naprawdę ciężkim, trudnym, błotnistym i stromym terenie a co niektorzy juz sie pala jak do lasu wjada...
no nic, tyle zdań ilu ludzi na świecie...
mirokez napisał(a):Jezeli chodzi o frote B 3.2 to zgodze sie ze ma porownywalne zdolnosci. No i jak napisal Darek pomotanie froty jest duzo trudniejsze.
No dobra ale np. jak juz pisalem w kwocie 15tys zl nie kupimy forty B z silnikiem 3.2 a co dopiero pomotanej.
Darek przyjedz na jakas impreze 3P, mysle ze dlugo bedzie. Chetnie zoabcze nazywo jak spisuja sie te dwa samochody w rownej walce. No moze prawie bo cherokee w krasniku z tego co wiem nie maja blokad.
STRUNA napisał(a): do dljm
jak mówisz o 3.2 to tak ja Nissan Navara i Nissan Frontier? To samo?
dljm napisał(a):nie rozumiem o co się tak wkurzasz
ja przecież porównywałem Frotę 3,2B automat, z cheeroke 4.0 automat
gdybyś czytał uważnie wątki i trochę się zastanowił to nie wyskakiwał byś z w/w tekstem
KOBZI napisał(a):Panowie
spokojnie sobie rozmawiamy
bez nerwów
dljm napisał(a):tak nawiasem mówiąc ja nie porównywałem froty do wranglera, a jedynie napisałem że mają takie same tylne mosty
dljm napisał(a):... a miało być o marzeniach![]()
![]()
mirokez napisał(a):hehehehe G klasa to dopiero ma cene zaporowa. Ostatnio troche przegladalem Gklasy na necie i wszoku bylem ze to takie drogie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość